Odlično, prekrasno za vidjeti da je i 2044 007 dočekala svoju prvu vožnju. Pogled iz kabine također izgleda predobro, gotovo da i nema razlike u odnosu na original. :palac:
Tako je, 2044 020 je u ovom bojanju otpočetka imala natpis HŽ Putnički prijevoz i novu (92 78) numeraciju, dok su 007, 017 i 028 u izvornom izdanju sve imale natpis HŽ Vuča vlakova i staru (98 78) numeraciju.
Ista stvar je i sa plugom, 020 ima žuto-crni, dok ostale tri lokse sve imaju crno-bijeli.
Znam za te natpise na logotipu jer si mi to već prije i rekao pa ću onda ostaviti natpise na loksama kako su i imale, jer mi nekako ljepše izgleda nego čisti logo bez natpisa. Što se tiče cabview-a, e tu sam se malo namučio jer mi se u početku ručica gasa malo čudno ponašala. Naime nikako mi nije ORTS htio pravilno očitavati frameove od ručice gasa nego je nasumično pokazivao tako da se znalo desiti da se vidi samo pola ručice ili ništa. Međutim to se poslije samo riješilo i sada pokazuje kako treba (nakon 4 sata muke i izmjene podataka za ručicu gasa i iskušavanja 4 različite teksture za Throttle. Valjda zbog toga jer sam cabview radio sa MSTS Cab Editorom pa dok ORTS nije shvatio kako treba čitati frameove. Važno je da sada sve radi kako treba, a, i poziciju sam morao nekoliko puta podešavati dok nisam našao pravi položaj da mi ne pokazuje dijelove lokse koje ne treba. E, sada mi još samo treba slika sa numeracijom na kabini od 017 i 028, numberboardi i revizije. Ostale teksture ostaju iste (čak sam pronašao način da neke zajedničke teksture iskoristim za sve 4 lokse kao i bazu tako da će biti samo 4 FreightAnimation-a i 4 različite teksture (bokovi kabine, numberboardi, revizija i plugovi) dok će ostale teksture biti zajedničke, jer ne mijenjaju ništa u izgledu pojedine lokse. Jedino će bočne stranice biti samo dvije (sa natpisom HŽPP i HŽVV na logu) tako da će samo 020 imati svoje vlastite bočne stranice dok će ostale 3 lokse koristiti jednu zajedničku teksturu bokova. Zato sam i odlučio staviti ih sve 4 u jedan folder pod nazivom: HZ 2044 set, a, i kabina i zvukovi su tako zajednički u istom folderu. Inače bih morao kopirati sve zajedničke testure u svaki zaseban folder što bi podiglo zauzeće harda (sama 2044 020 ima oko 50Mb pa sada to pomnoži sa 4). Odlučio sam svim 4 loksama ostaviti originalnu Leslie sirenu jer mi nekako ljepše zvuči nego ono što imaju sada ali svatko tko ih skine može promijeniti zvuk sirene ako ubaci zvuk koji imaju sada i promijeni u sms fajlovima ime sirene. Meni ipak ljepše zvuči Leslie.

A, kabinu sam morao raditi od nekoliko drugih kabina (od GP i SD loksi), jer nemam niti jednu upotrebljivu fotku od kabine 2044 tako da sam malo preuredio pult od GP/SD loksi, a, pozadinu sa prozorima sam imao blank od prijašnjih kabina za 2062/2063 samo sam malo uredio pozadinu za pogled na duži nos.