Autor Tema: Z_Domi - Railwroks screenshots  (Posjeta: 2566 vremena)

Offline thomcro

• Veteran foruma
Z_Domi - Railwroks screenshots
« Odgovori #15 u: 21.06.2025. - 23:49 »
... Screenovi kroz par dana ...
... s nestrpljenjem čekam

Offline Željezni_Domi

• Veteran foruma
    • Moje fotografije željeznice, vagona i tako dalje.
« Odgovori #16 u: 23.06.2025. - 23:23 »
... Screenovi kroz par dana ...
... s nestrpljenjem čekam

As you requested a wish!  :migmig:
Optima Express, najbliže što se moglo napraviti u Railworku.
Zatvorit oči i upotrebi maštu.
HŽ 1142 006 sa Optimom Expressom

Vagoni sa ravnim zidom Hbis-tt 293 su bazirani na Hccrrs 5.833M a Hbins-tt 292 baziran Laaeilprs 972 koji jedini voze danas na Optimi.

DB Cargo 189 093 sa Volkswagenovim autodijelovima, sa komplet Golfovima te intermodal sa prikolicama također sa dijelovima.

MAV

Offline thomcro

• Veteran foruma
« Odgovori #17 u: 24.06.2025. - 00:20 »
... Zatvorit oči i upotrebi maštu.
HŽ 1142 006 sa Optimom Expressom
... (pokušavam al' mi neide baš  :haha:)

DB Cargo 189 093 sa Volkswagenovim autodijelovima, sa komplet Golfovima te intermodal sa prikolicama također sa dijelovima.
... đizus, jes' ti to nakrca na brižnu 'helgu'

Offline Laurus97

• Administrator
  • Veteran foruma
« Odgovori #18 u: 24.06.2025. - 01:17 »
Domi, pa postoji Brena za RW.

Željeznica je bolest ili ljubav,
od nje se ne može obraniti,
kada te jednom privuku željezničke tračnice,
od njih se više nikad ne možeš maknuti.
:pamet:

Offline Željezni_Domi

• Veteran foruma
« Odgovori #19 u: 24.06.2025. - 14:49 »

... đizus, jes' ti to nakrca na brižnu 'helgu'

Volkswagen ima puno narudžbi  :haha:
MAV

Offline Željezni_Domi

• Veteran foruma
« Odgovori #20 u: 24.06.2025. - 14:53 »
Domi, pa postoji Brena za RW.

Ali ne i pripadajući vagoni za Optimu, tipa BDŽ Optima kušeti, Hccrrs i Laaeilprs!  :ljutko:
MAV

Offline Željezni_Domi

• Veteran foruma
« Odgovori #21 u: 27.06.2025. - 19:37 »
Danas je došlo par noviteta! Nažalost nemože odmah u službu dok se ne odradni probna vožnja.  :migmig:
ÖBB 1144 sa Bmpz-dl vagonima koji dolaze u packu sa CityShuttle, CityJet, Wiesel te bez Wiesel scheme bojanja te dolaze sa kontrolnim vagonom (push pull).  Bit će screenova i sa komplet ali sam ja uzeo vagone za nešto drugo.

Dvokatni Bmpz-dl je razlog.  :yes:

Rnoos-uz za prijevoz drva.

Te set njemačkih Shimmnsova. Pošto proizvodi nisu licencirani osim DB-a, ljigavi zeleni je GATX, naranđasto plavi Wascosa, crveni DB.

Na probnoj vožnji.

E sad, pokušavao sam najprije sa 1144, ali ne ide, em je komplicirana za pokrenut, doslovno ga iz kabine moraš pokrenut, napajat ga strujom, pa dić pantograf, stavit ključ da otključaš pantograf, dok preko menua ispod neće, te još neke *izdarije koje nemogu niti na youtubu skontat a uputstvo je na njemačkom što nemogu nikako prevesti i skontat kako ju kontrolirat a još k tome i interijer je previše crn da bi uopće vidio di je šta, doslovno sam resetirao jedno pet puta probnu vožnju, ali ja sam stavio naprijed al mi ide onako glatko do 8 km/h u rikverc!!! :stop: Dok mi nakon 40-te minute nije pukao film i odustao te sam se odlučio sam fino Herkija zaposlit koji je jednostavniji za upravljanje. Prava komplicirana kasaba od Dovetaila k'o da vozim avion a ne lokomotivu. ! :vrag1::udara:

Morat ću se poigrat i skužit kad uhvatim vremena.

Ja neznam jel problem u igrici ili što god da je, al s obzirom da je Dovetail poznat kao nepouzdan izdavač kao Rockstar games, Ubisoft i EA, ništa čudno za njih, no bitniji mi je Bmpz-dl.  :)

MAV

Offline Željezni_Domi

• Veteran foruma
« Odgovori #22 u: 27.06.2025. - 20:05 »
Ono što sam skužio usred probne vožnje da ove Zags cisterne da nisu dobro pričvršćene na postoljima, doslovno kada se zoomira nad njima, jasno se vidi da je kotao doslovno izvan sredine, malo desno i uljevo. Napominjem da sam cisterne okrenuo na dvije različite strane budući da je poklopac za ulaz u cisternu ima samo na jednoj strani, na drugoj crnoj cisterni poklopac je do Habisa.
Bugtail Games, neće vama inspektor vagona promaknuti da radi inspekciju. Odoše kod mene u Teapot Wagon radionicu na 'bolji' popravak!   :hahah:
Ono što sam prije primjetio je da nemaju ni pločice skroz do lijeve strane vagona, kad pogledam na drugoj strani, pločica je sada skroz desno.  :haha:

Iskreno i ne smeta me taj tipfeler jer se čak i ne vidi, jedino kada zoomiraš na najveće onda se vidi ali obožavam naići na greške u igrama što me uvijek potaknu na smijeh. :hahah:
Bitno je da se kotrlja i ne kvari (tj crasha igru)  :palac_gore:
MAV

Offline thomcro

• Veteran foruma
« Odgovori #23 u: 28.06.2025. - 01:22 »
Danas je došlo par noviteta!  ...
... ma nisi valjda to kupio  :noway:?

... pokušavao sam najprije sa 1144, ali ne ide, em je komplicirana za pokrenut, doslovno ga iz kabine moraš pokrenut, napajat ga strujom, pa dić pantograf, stavit ključ da otključaš pantograf, dok preko menua ispod neće, te još neke *izdarije koje nemogu niti na youtubu skontat a uputstvo je na njemačkom što nemogu nikako prevesti i skontat kako ju kontrolirat a još k tome i interijer je previše crn da bi uopće vidio di je šta, doslovno sam resetirao jedno pet puta probnu vožnju, ali ja sam stavio naprijed al mi ide onako glatko do 8 km/h u rikverc!!! :stop: Dok mi nakon 40-te minute nije pukao film i odustao te sam se odlučio sam fino Herkija zaposlit koji je jednostavniji za upravljanje. Prava komplicirana kasaba od Dovetaila k'o da vozim avion a ne lokomotivu. ...
... mislim da i Kapo ima taj simulator, pričao mi je za neke lokomotive kako su užasno komplicirane za pokrenuti jer da treba proć svu proceduru ko u pravom stroju. Iskreno, meni je to skroz bezveze jer simulator bi trebao bit zabava a ne delat proceduru za ku ti treba mala matura

... Ja neznam jel problem u igrici ili što god da je ...
... mislim da ti je to stvar do igre a ne do proizvođača.

Postoji simulator Maszyna (https://eu07.pl/pobierz/) i mi, Kapo i ja, smo to išli iskušavat ... je OKe ali je strašno komplicirano neke strojeve upogoniti jer trebaš proć svu proceduru (obać stroj, uć i uključit baterije, nadrukat zrak u pomoćni rezervoar, dignut patič, uključiti stroj, ...) a sve je na poljskom ... jbte, treba ti sat vremena pripreme da bi odvozio deset minuta ... ma ajde, jbš takov simulator, brzo smo se vrnuli Trainzu. Doduše, nije ni Trainz imun na takove pi*zdarije, imaš i za Trainza takovih sličnih žiža, našli smo par poljskih  lokomotiva i par litorina kad ih se vozi u Cab modu i kad treba proć celu proceduru ... halo, pa ja nemam strpljenja deset minuta nešta odvoziti da testiram je sve OKe a kamo se bavit sat vremena pokretanjem nekakova glupog virtualnog stroja. Meni brzo pregori fitilj i ja to odma rešim, van iz Trainza i sve takove bedastoće pobrišem.

Offline Željezni_Domi

• Veteran foruma
« Odgovori #24 u: 28.06.2025. - 12:53 »
Danas je došlo par noviteta!  ...
... ma nisi valjda to kupio  :noway:?

... pokušavao sam najprije sa 1144, ali ne ide, em je komplicirana za pokrenut, doslovno ga iz kabine moraš pokrenut, napajat ga strujom, pa dić pantograf, stavit ključ da otključaš pantograf, dok preko menua ispod neće, te još neke *izdarije koje nemogu niti na youtubu skontat a uputstvo je na njemačkom što nemogu nikako prevesti i skontat kako ju kontrolirat a još k tome i interijer je previše crn da bi uopće vidio di je šta, doslovno sam resetirao jedno pet puta probnu vožnju, ali ja sam stavio naprijed al mi ide onako glatko do 8 km/h u rikverc!!! :stop: Dok mi nakon 40-te minute nije pukao film i odustao te sam se odlučio sam fino Herkija zaposlit koji je jednostavniji za upravljanje. Prava komplicirana kasaba od Dovetaila k'o da vozim avion a ne lokomotivu. ...
... mislim da i Kapo ima taj simulator, pričao mi je za neke lokomotive kako su užasno komplicirane za pokrenuti jer da treba proć svu proceduru ko u pravom stroju. Iskreno, meni je to skroz bezveze jer simulator bi trebao bit zabava a ne delat proceduru za ku ti treba mala matura

... Ja neznam jel problem u igrici ili što god da je ...
... mislim da ti je to stvar do igre a ne do proizvođača.

Postoji simulator Maszyna (https://eu07.pl/pobierz/) i mi, Kapo i ja, smo to išli iskušavat ... je OKe ali je strašno komplicirano neke strojeve upogoniti jer trebaš proć svu proceduru (obać stroj, uć i uključit baterije, nadrukat zrak u pomoćni rezervoar, dignut patič, uključiti stroj, ...) a sve je na poljskom ... jbte, treba ti sat vremena pripreme da bi odvozio deset minuta ... ma ajde, jbš takov simulator, brzo smo se vrnuli Trainzu. Doduše, nije ni Trainz imun na takove pi*zdarije, imaš i za Trainza takovih sličnih žiža, našli smo par poljskih  lokomotiva i par litorina kad ih se vozi u Cab modu i kad treba proć celu proceduru ... halo, pa ja nemam strpljenja deset minuta nešta odvoziti da testiram je sve OKe a kamo se bavit sat vremena pokretanjem nekakova glupog virtualnog stroja. Meni brzo pregori fitilj i ja to odma rešim, van iz Trainza i sve takove bedastoće pobrišem.

Popust.  :P No šteta što se vagoni nisu prodavali zasebno jer u svemu je meni trebao samo Bmpz-dl i to za jednu stvarnu kompoziciju koju namjeravam napraviti ali to će na jesen doći.

Čitao sam review da nisam jedini, da i ostali igrači nemogu je pokrenuti, ali mi je ipak dalo ideju za screenove, to ide na sljedećoj seriji  :migmig:

Najlakše lokomotive koje se mogu pokrenuti su DB 101 (ma da ona nije specijalizirana za teret tj nemoguće ga vuči), MRCE ES 64 U2 I ÖBB 2016 'Eurorunner'.
MAV

Offline Željezni_Domi

• Veteran foruma
« Odgovori #25 u: 30.06.2025. - 22:50 »
Winter mode - ON!
Bmpz-dl ostaju, ali 1144 odoše u Z-Gestellt grupu. :vrag1:
MAV

Offline thomcro

• Veteran foruma
« Odgovori #26 u: 01.07.2025. - 00:25 »
...    

Offline Željezni_Domi

• Veteran foruma
« Odgovori #27 u: 05.07.2025. - 13:25 »
Zadnji screenshot post dok ja ne odem na odmor na more.
Dosla nova prinova Austrijanaca. Vakula kaze da ce vremenska prognoza biti u debelom minusu u snijeznoj oluji te da se savjetuje ljudima da ne izlaze van ako nije potrebno. Herki ne odustaje te na pocetku kompozicije je dovukao prinove za probnu voznju, ali vlak kasni vec 49 minuta zbog mecave!  :)

Na putu ka mojoj radionici za inspekciju.  :migmig:

Unutrasnjost je k'o da je Sony taman napravio graficki dizajn za Playstation 1, a tekstura grafike me jako podsjeca na Crash Bandicoot i Spyru koje volim igrat i dan danas.  :migmig:

Pod posebno ima gaming teksture k'o da su iz osamdesetim, don't look down.  :haha:

MAV

Offline thomcro

• Veteran foruma
« Odgovori #28 u: 05.07.2025. - 14:02 »
... Vakula kaze da ce vremenska prognoza biti u debelom minusu u snijeznoj oluji ...
... ja se pitam zašto većinu tako puca winter time ?, mene je to isto tako primilo u početku trainzanja i do dana današnjeg me ni popuštilo (). Samo gledam kamo ću skinuti kakovu zimsku mapu sa puuuno zimskih objekata i puuuno snijega. To mi ima tako neku posebnu draž ...

Offline Željezni_Domi

• Veteran foruma
« Odgovori #29 u: 07.07.2025. - 22:01 »
Vrijeme je malo bolje danas, a u isto vrijeme su prestale i lepršati pahulje, snijeg unutar grada se rastopio ali u prirodi je sačuvan.  :P
Današnji (i zadnji screen jer sada idem na more) Teapot Rail sa cisternama dizela.

Na štoku jedan uljez.

MAV