Danas je došlo par noviteta! Nažalost nemože odmah u službu dok se ne odradni probna vožnja.

ÖBB 1144 sa Bmpz-dl vagonima koji dolaze u packu sa CityShuttle, CityJet, Wiesel te bez Wiesel scheme bojanja te dolaze sa kontrolnim vagonom (push pull). Bit će screenova i sa komplet ali sam ja uzeo vagone za nešto drugo.

Dvokatni Bmpz-dl je razlog.

Rnoos-uz za prijevoz drva.

Te set njemačkih Shimmnsova. Pošto proizvodi nisu licencirani osim DB-a, ljigavi zeleni je GATX, naranđasto plavi Wascosa, crveni DB.

Na probnoj vožnji.

E sad, pokušavao sam najprije sa 1144, ali ne ide, em je komplicirana za pokrenut, doslovno ga iz kabine moraš pokrenut, napajat ga strujom, pa dić pantograf, stavit ključ da otključaš pantograf, dok preko menua ispod neće, te još neke *izdarije koje nemogu niti na youtubu skontat a uputstvo je na njemačkom što nemogu nikako prevesti i skontat kako ju kontrolirat a još k tome i interijer je previše crn da bi uopće vidio di je šta, doslovno sam resetirao jedno pet puta probnu vožnju, ali ja sam stavio naprijed al mi ide onako glatko do 8 km/h u rikverc!!!

Dok mi nakon 40-te minute nije pukao film i odustao te sam se odlučio sam fino Herkija zaposlit koji je jednostavniji za upravljanje. Prava komplicirana kasaba od Dovetaila k'o da vozim avion a ne lokomotivu. !

Morat ću se poigrat i skužit kad uhvatim vremena.
Ja neznam jel problem u igrici ili što god da je, al s obzirom da je Dovetail poznat kao nepouzdan izdavač kao Rockstar games, Ubisoft i EA, ništa čudno za njih, no bitniji mi je Bmpz-dl.