Autor Tema: RVR kemijski vlak  (Posjeta: 3857 vremena)

Online Željezni_Domi

• Veteran foruma
    • Moje fotografije željeznice, vagona i tako dalje.
RVR kemijski vlak
« Odgovori #30 u: 18.10.2024. - 11:19 »
Jeste, ima Gošinu pločicu, negdje sam bio iskopao sliku.... sa
MAV

Offline thomcro

• Veteran foruma
RVR kemijski vlak
« Odgovori #31 u: 15.03.2026. - 17:58 »
... OBB kemijski snimljen 1987., spreda ..

... i straga

Zanimljivo da su tri djela vjerojatno stari tenderi ali najzanimljivija je bačva u sredini kompozicije koje je 'prelomljena' na skroz neuobičajen način

Online Željezni_Domi

• Veteran foruma
    • Moje fotografije željeznice, vagona i tako dalje.
RVR kemijski vlak
« Odgovori #32 u: 07.07.2026. - 12:02 »
Nije RVR-ov kemijski vlak....  :sline:
Ali evo zato 'Magyarom' kemijaša
Vinkovci 29.9.2021

Vukovar - Borovo Naselje 1.10.2021
Ja sam stao na ŽCP kod kombinata (izlaz iz Borova prema Vukovaru) i kad ono kemijski ode za Dalj..... Šašavi mađaru, sad moram juriti za tobom :ljutit:

Obilazim ga....

Ode dalje za Dalj, bez špricanja

Pošto su mi davnih dana fotke nestale, ponavljam ih, al iskreno ponavljam ovaj mi kemijski nije ništa poseban pa mi nije nešto isplativ za 'lov'.

MAV

Offline thomcro

• Veteran foruma
RVR kemijski vlak
« Odgovori #33 u: 07.07.2026. - 23:45 »
... al iskreno ponavljam ovaj mi kemijski nije ništa poseban pa mi nije nešto isplativ za 'lov' ...
... krivo razmišljanje jer sve je isplativo a pogotovo ako je stranjsko. Sa'ću ti pojasniti: u kasnu zimu 2016. vidjeli smo u Zagrebu na GK MAVov SDS UTZ trodjelni vlak i to iz mađara, bilo je ili škljocaj kroz prozor ili piši propalo pa smo uskikali šta se dalo kroz prozore. Taj vlak se još jedno dva ili tri puta spuštio do Rijeke al eto, na nesreću, ja ga nikad više nisam vidio i da tad u Zagrebu nisam napravio tih 5-6 fotografija iz krećućeg mađara ni to nebi zabilježio. Zato ako si u prilici uvijek sve treba zaškljocat jer nikad neznaš kad će ti to kasnije za par godina trebati (zato ja sad s lakoćom pregledam snimljeni materijal jer sam fotografirao sve živo i mrtvo, i šta treba i šta netreba ... a sve treba, kad-tad. Pogotovo sa današnjom digitalijom gdje trebaš imati samo dovoljno veliku karticu za spremiti snimljeni materijal jer ne ovisiš o filmu