Autor Tema: Transagent špedicija  (Posjeta: 142 vremena)

Offline Ježko

• Administrator
  • Veteran foruma
Transagent špedicija
« u: 14.08.2019. - 17:54 »
Transagent špedicija

Offline thomcro

• Veteran foruma
Transagent špedicija
« Odgovori #1 u: 01.09.2022. - 21:01 »
... staviti ću ovu temu (ako ne spada tu već će netko to prebaciti u adekvatnu temu) mada nisam 100% siguran je to od Transagenta črna mamba ...

Snimljeno danas popodne na Brajdici z morbitelom iz jureće Mazde

Offline Laurus97

• Administrator
  • Veteran foruma
Transagent špedicija
« Odgovori #2 u: 01.09.2022. - 22:32 »
Je, a imaju i Akiema.

U dvije crne sam se i ja imal priliku voziti.. :stolac:

Željeznica je bolest ili ljubav,
od nje se ne može obraniti,
kada te jednom privuku željezničke tračnice,
od njih se više nikad ne možeš maknuti.
:pamet:

Offline thomcro

• Veteran foruma
Transagent špedicija
« Odgovori #3 u: 01.09.2022. - 23:38 »
... unatrag mjesec dana, nemogu se sad sjetiti točno kad, vidio sam tog Akiema ali ga nisam uspio uslikat ...  niš posebno, stroj koji malo odudara od uobičajena izgleda.

Vidio sam danas i jednog TRAXXa od Rejlpuula na Brajdici (uz njega je bila svijetlo plava manevra od ... Gredelja?) ali nije bilo šanse za uslikat ga jer smo bili na mostu iznad pruge a tamo za nešta suvislije snimiti smeta žičana mreža na ogradi a pogotovo nema šanse za nešta snimiti ako si u autu i krećeš se malo brže. Čiji su TRAXX i manevra nemam pojma ali mi TRAXX ljepše izgleda nego Vektron

Offline thomcro

• Veteran foruma
Transagent špedicija
« Odgovori #4 u: 18.03.2023. - 09:03 »
... pitanje glasi: jučer sam dobio jednu fotografiju (sorry, nemogu ju objaviti) snimljenu na prijelazu pred Mejom, koliko ima Akiema u Hrvatskoj? Na toj fotografiji mi se čini kao da su dvije lokomotive (pokušati ću dobiti dozvolu za objavu te fotografije, jbtga, nitko ne voli da se njegove fotografije objavljuju od trećih osoba), prva se vidi u cijelosti ali od one iza samo komadić upravljačnice