Autor Tema: Malo zabave  (Posjeta: 4259 vremena)

Offline thomcro

• Veteran foruma
Malo zabave
« Odgovori #30 u: 13.10.2022. - 08:28 »
... kremaljski brifing  :haha:

Offline thomcro

• Veteran foruma
Malo zabave
« Odgovori #31 u: 03.11.2022. - 17:46 »
...  :haha:

Offline thomcro

• Veteran foruma
Malo zabave
« Odgovori #32 u: 10.11.2022. - 12:05 »

Offline thomcro

• Veteran foruma
Malo zabave
« Odgovori #33 u: 20.11.2022. - 11:11 »
... pripazite jer došla su luda i opasna vremena  :haha:

Noćas je pao snijeg…

08:00 Izašao sam pred kuću i napravio snjegovića da razveselim djecu kad se probude

08:10 Susjeda (ne propustivši istaknuti da je feministica) me je ljutito upitala zašto nisam napravio snjegovićku

08:15 U redu, pokraj snjegovića sam napravio i snjegovićku

08:17 Susjeda (ona ista što ističe da je feministica) je prigovorila zbog bujnog snjegovićkinog poprsja, jer da to potiče isticanje žena kao seksualnih objekata

08:20 Dok sam se trudio smanjiti snjegovićkine grude… grudi, s prozora preko puta su mi dvojica (u istospolnom braku) bijesno predbacivala homofobiju, jer nisam napravio dva muška snjegovića

08:22 Vika je probudila njihovog transseksualnog susjeda/susjedu… osobu, koja mi je potom dobacila primjedbu da sam morao napraviti snježne osobe s izmjenjivim dijelovima koji definiraju spol

08:24 Veganska obitelj u prolazu zgrozila se zbog noseva mojih snjegovića – jer mrkva je povrće, dakle hrana, dakle ne smije biti degradirana u dekoraciju za snježne figure

08:27 Netko me je s leđa pogodio grudom uz poklik da sam rasist, jer sam snjegoviće napravio bijele

08:31 Tamnoputi mladić s bradom i jakim stranim naglaskom prišao mi je i glasno inzistirao na tome da ženski snjegović (oprostite, snjegovićka) u javnosti mora biti pokrivenog tijela, glave i lica

08:35 Ponovo se pojavila susjeda feministica oštro zahtijevajući da sklonim metlu sa snjegovićke, jer metla pridonosi opresiji svih žena kroz stereotipni prikaz njene uloge kućanice

08:43 Stigla je policija jer je netko prijavio spolno uznemiravanje

08:44 Dok su me legitimirali, pristigao je i predstavnik gradskog Odbora za ravnopravnost spolova i nacionalnih manjina; prijetio mi se prijavom socijalnoj službi, koju je odmah i nazvao

08:45 Stigla je TV ekipa iz emisije „Provjereno“; deset minuta potom bio sam uživo na „Dobro jutro Hrvatska“, gdje je ispod moje slike stajala info-traka s natpisom „Seksist i rasist iz susjedstva“

08:48 Pred kućom mi je Andrija Jarak s mikrofonom

08:55 Policija me ispituje imam li suučesnike

09:00 Socijalni radnik u pratnji činovnika iz Ureda dječje Pravobraniteljice odveli su mi djecu u neku dobru i brižnu obitelj

09:30 Između stotinjak pristiglih osoba koje su nosile transparente s natpisima podrške mojim pravima i podjednakog broja onih koji su pristizali s bakljama, vilama, konopcem za vješanje, katranom, perjem i zahtjevima da me se prvo raščereči a tek potom spali, nastala je opća ulična tučnjava, prevrtanje automobila, paljenje guma na barikadama i uzajamno gađanje kockama kaldrme

12:00 Snijeg se otopio. Gomila okupljena u mojoj ulici stoji zbunjeno, češka se po glavi i jedni druge pitaju sjeća li se itko što je povod i uzrok svemu ovome. Potom svi odlaze na pivo.

Pouka: Ova priča nema pouku. Ona samo prikazuje u što smo se svi pretvorili, a sve to zbog lanjskih snjegova.

Offline Laurus97

• Administrator
  • Veteran foruma
Malo zabave
« Odgovori #34 u: 14.02.2023. - 23:51 »

Željeznica je bolest ili ljubav,
od nje se ne može obraniti,
kada te jednom privuku željezničke tračnice,
od njih se više nikad ne možeš maknuti.
:pamet:

Offline thomcro

• Veteran foruma
Malo zabave
« Odgovori #35 u: 17.02.2023. - 13:01 »
... ovo više nije Malo zabave nego je turbo zajebancija  :haha: ...

ali najbolje je ono dole desno  :haha: :srecko:

:haha: :haha: :haha:

Offline thomcro

• Veteran foruma
Malo zabave
« Odgovori #36 u: 23.02.2023. - 15:44 »
... na tragu reklame  :haha:

Offline thomcro

• Veteran foruma
Malo zabave
« Odgovori #37 u: 13.04.2023. - 17:34 »
... jedna od mojih zajebancija  :haha: koju sam plasirao na rečke Vlakove

Ako znate kako koristiti MS Paint onda ni ovakve bedastoće nije nemoguće napraviti  :srecko:

Offline thomcro

• Veteran foruma
Malo zabave
« Odgovori #38 u: 23.06.2023. - 19:27 »
... dobio mejlom (od Pfaffa) pa djelim ...

"Prskanje komaraca prethodnog vikenda, dalo je određene rezultate, tako da sada komaraca ima još više, plus su još besniji. Poprskali su ih nekim jeftinim sranjem, pa su podigli i one mamurne, koji nisu imali u planu da izađu ovog vikenda. Sad ujedaju kao terijeri.

Kad sam ja bio klinac, onaj avion iz 2. svetskog rata, sav u rupama, obarali ga i Nemci i Rusi i lovci iz okolnih sela jer im tera divljač, u njemu budženi motor od Lade Samare, a kad pusti onaj "trag" iz krila, druže ono je bio neki bugarski suzavac, pomešan sa wc sanitarom i nekim zaplenjenim švapskim brojnim otrovom. Mi deca odma 'vatamo maglu brzinom Bolta, jer ako ti ta špekcija padne na glavu, odmašćuje kosu, ubiva vaške i perut i izvlači ti pramenove. Ovi manje iskusni koji pogledaju gore, imaju kokošije slepilo do kraja raspusta. Posle par dana otpadnu ti trepavice i počneš da nalaziš obrve u tanjiru. Taj majstor pilot se spusti u brišući let, dva metara iznad bandera, jasno ga vidimo da je izbacio lakat kroz prozor, dere Zrenjaninsko pivo i čujemo da peva hitove Radeta Jorovića. On nadleće, za par sekundi padaju komarci, muve, zolje, izvrću se miševi, pacovi, živina, sitna stoka i ostala nejač. U povratku pusti još jedan mlaz da očisti kerove i mačke od krpelja i buva. Tako dva puta u toku leta, i odma je utamanio i viruse, to nam je ujedno bila vakcinacija protiv gripa, lepre, kuge, šuge i crvenog vetra. Posle toga, par dana oporavljamo pluća i ostale delove tela, vrapci se navarili, istripovali da su belorepi orlovi, napadaju koze i mačke iz vazduha, golubovi mnjauču dok lete, deca svetle u mraku, baba se dva dana mačuje sa saobraćajnim znakom ispred kuće.

Tako da... Jes' bilo malo zajebano, al' jebiga, nema komaraca!
"

Offline thomcro

• Veteran foruma
Malo zabave
« Odgovori #39 u: 04.07.2023. - 15:02 »
... idem ja jutros na bus na Brajdu na noge i na pol puta primjetim ovo ...

... u prvi tren sam mislio da je netko zaboravio stolac na autu  :haha: ma kad sam došao bliže skužim da je to rekljam na kombiju (iz još malo daljeg iluzija je je bila još bolja ali mi se nije dalo vraćati jer sam bio na knap sa vremenom)

Offline thomcro

• Veteran foruma
Malo zabave
« Odgovori #40 u: 19.08.2023. - 12:50 »

Offline thomcro

• Veteran foruma
Malo zabave
« Odgovori #41 u: 25.08.2023. - 08:21 »
...

Offline thomcro

• Veteran foruma
Malo zabave
« Odgovori #42 u: 05.10.2023. - 15:31 »

Offline thomcro

• Veteran foruma
Malo zabave
« Odgovori #43 u: 06.02.2024. - 08:51 »
... poslao Pfaff ...

Sve je počelo onda kad za mene nije bilo mjesta u vrtiću.

Bio sam mali, ali vrlo svjestan i odmah su me učlanili u Stranku.

Tog momenta sam primljen u vrtić i za mene je počeo Stranački život.

U osnovnu školu primio me je Direktor Naš Član, i povjerio Učiteljici Našem Članu.

Završio sam kao odlikaš, sa svim peticama.

U srednju školu primio me je Direktor Naš Član i upoznao sa Razrednim predsjednikom Našim Članom. Bio sam odličan učenik.

Prijemni na fakultetu bio je prava pjesma – jer ga nisam ni polagao. A i zašto bih, kad su svi Dekani Naši Članovi.

Studij mi je išao izvanredno, jer sam odmah dobio popis Profesora, Naših Članova. Diplomirao sam prije roka i ujedno i magistrirao.

Počeo sam raditi u odličnoj državnoj firmi, kod Direktora Našeg Člana. I vjerovatno bih i sam  uskoro postao Direktor, da mi se nije dogodila nesreća.
Puklo mi je slijepo crijevo i hitno sam prebačen u bolnicu.

To je trebala biti rutinska bezopasna operacija, ali, nažalost, dežurni kirurg bio je Naš član! Diplomirao je također prije roka!
Tako ja također ispustih dušu prije roka
...

Offline Laurus97

• Administrator
  • Veteran foruma
Malo zabave
« Odgovori #44 u: 12.02.2024. - 23:13 »
Sazvao Papa Štrumpf sve Štrumpfove: "Tko je naštrumpfao Štrumpfetu? Jesam vam rekao da kada se štrumpfa, da se mora koristiti štrumpf gumice, kako ne bi došlo do neželjenih štrumpfoposljedica!" Nato se čuje iz pozadine: "Ja mrzim štrumpf gumice!"

:haha:

Željeznica je bolest ili ljubav,
od nje se ne može obraniti,
kada te jednom privuku željezničke tračnice,
od njih se više nikad ne možeš maknuti.
:pamet: