Iako Train Simulator Classic 'ex Railworks' nema baš izbor za vagone, ipak ima nekih vagona koji se mogu približno napraviti stvarnim primjercima.
Za početak da kažem da moje vještine s repaintanjem nisu najbolje pa to prepuštam kolegi iz RŽVM-a pošto je iskusniji od, dok sam ja kordinator u objašnjavanju gdje koji dio repainta treba ići.
Dosada smo napravili ne baš vagona al očekujemo da ćemo ih još napraviti, također su neki vagoni repaintani završili i u mojoj virtualnoj firmi. Napominjem većina toga nije ni za preuzimanje još, možda i bude, al ja se baš s time ne snalazim.
Za početak današnji repaint je ova neka Rumunjska cisterna za neku sodu, a jako su slične tim Elixirovim pa smo ih iskoristili odvest u RŽVM, gdje smo zaključili to će bit jednostavno za repaintati ali smo bili u krivu.
Jest da cisterna od mojih tekstura izgleda kao profesionalno napravljeno.....

....ali nažalost na čeonoj strani smo imali muke sa naranđastom crtom, em je stalno bježala ukoso, nije se htjela poravnat i da bude spojena ravno.
Doslovno smo je uspili 'mrvicu' izvrnuti i pokušali osposobiti koliko smo mogli.

Kad se odzoomira ni ne primjete se baš crte da su ukošene.

Sljedi Slovenski Habis u idučem postu.