... jebemti glupog
notpada/
blok za pisanje ... uzelo mi je deset godina života, stalno mi se dvaput otvarao notpad kad san prepravljao konfige i to je postalo užasno iritantno.Jutros san o tome razgovarao sa
Kapotom i on mi je rekao da postoji negdje opcija da se to more isključiti. Naravno, Guglo je prvo mjesto za se 'raspitati' i Guglo je reklo da ima Setings ...
na novom
Notepadu se nalazi gore desno

kad se otvori poneštra treba samo mrkić odskrolati niže dole i naći ovo

kad se spušti poneštrica treba sa gornje opcije,
Nastavi ..., premetnuti na
Započni novu ... 
Nije mi jasno kojoj je to budaletini palo na pamet da kad se otvori Notepad/Blok za pisanje da se automatski otvaraju dva fajla i da ako to oćeš isključiti to se zakopa u desetom nivou rudnika.
Jebem li ti nove Vindoze! Pitam se kakove me još 'zanimljivosti i ludosti' čekaju. Trenutno (za sada) nemogu podesiti (stišati/pojačati) zvuk na tipkovnici (pokazuje se klizač ali jačina zvuka je konstantna i more se stišati/pojačati samo kroz Settings) a i kursor od miša je turbo čudan, ili je mali mali ili je ogromnjača, skoro za pol ekrana. Sve se brijem da zovem svog majstora od tehnike da mi vrati Vindoze 10 u laptopa jer ovo sa jedanajsticom je zajebancija na kvadrat

.