Autor Tema: Sa jutuba  (Posjeta: 1127 vremena)

Offline thomcro

• Veteran foruma
Sa jutuba
« u: 06.10.2021. - 22:44 »
Zverka, vrlo impresivna zver!

Offline thomcro

• Veteran foruma
Sa jutuba
« Odgovori #1 u: 03.01.2022. - 23:34 »
... kineska posla  :haha:

Offline thomcro

• Veteran foruma
Sa jutuba
« Odgovori #2 u: 25.05.2022. - 19:29 »
... evo još jednog muvija iz ranga 'kineska posla' ...

... međutim, kad se pogleda cijeli muvi bar 75% kamiona koji su uništeni (bilo sam kamion ili kipa ili ona hidraulika koja diže kipu), po mom mišljenju, stvar je kvalitete materijala. Zašto tako mislim? Kako se kipa more svinut po teretom? Jedino more bit stvar u kvaliteti čelika. Ima i par kamiona kojima su odvaljene osovine, vjerovatno iz istog razloga (nekvalitetan čelik). U muviju se vidi i nekoliko kipera koji jednostavno nemogu savladati uspone ali i nizbrdice. Tu je stvar u predimenzioniranim kipama i kamioni se prekomjerno tovare i onda se dešavaju problemi. Ovo me podsjetilo na ono kad su kasirane žutke i kad su neke djelove (uglavnom se radil o osovinama i okvirima postolja) kad mi je barbić koji je rezao rekao kako je to vrlo kvalitetan čelik jer se jako teško reže. Naravno, topljenjem i opetovanim ljevanjem gubi se kvaliteta materijala. Rekao mi je da za noviji čelik troše 1/3 plina od onoga što su trošili za kasiranje žutki

Offline thomcro

• Veteran foruma
Sa jutuba
« Odgovori #3 u: 20.08.2023. - 21:57 »
... šta ima svakakovih budaletina šta se po cesti voze da te bog sačuva (pogledajte muvi, jebeno dobar)  :haha:

Offline thomcro

• Veteran foruma
Sa jutuba
« Odgovori #4 u: 14.10.2023. - 23:02 »
... nekima fali planka u glavi a neki bogme imaju i višak planki u glavama  :haha:

Preporučujem svakako pogledati da ne radite gluposti po cesti  :palac_gore:

Offline thomcro

• Veteran foruma
Sa jutuba
« Odgovori #5 u: 27.10.2023. - 21:44 »
...  :pamet:  :noway: :udara:

Jedino pitanje koje se nameće: zašto pojedinci imaju potrebu nositi glavu u torbi? Su se posvađali sa pameću?

Ono što mene kopka je kako je ovo snimljeno? OKe, na sjeni se vidi da je nekakov šćap i a kraju kamera ma ako se pogleda kraj motora tu se ama baš niš nevidi i u prvi tren sam pomislio da je lika netko snimao ili da ga je pratio dron a onda sam skužio sjenu (jer kadar je stalo na istoj udaljenosti).

Btw, tip je ostao živ ali je bio sav polomljen (članak na jutarnjem)

Offline thomcro

• Veteran foruma
Sa jutuba
« Odgovori #6 u: 22.04.2024. - 15:11 »
... nagledao san se svakakovih nesreća na jutubetu ali ovih 12 minuta nadmašilo je sve to ... preporučujem oprezno gledati jer ima zaista uznemirujućih kadrova (ja san to pokušao maloprije opet odgledat ali neide, prežestoki su neki djelovi)

Offline thomcro

• Veteran foruma
Sa jutuba
« Odgovori #7 u: 04.09.2024. - 21:15 »
... tortura na kineski način ...

Offline Željezni_Domi

• Veteran foruma
    • Moje fotografije željeznice, vagona i tako dalje.
Sa jutuba
« Odgovori #8 u: 07.09.2024. - 15:58 »
Tunel Mont Blanc
Skinute zidne obloge.
S francuske strane

S talijanske strane.
&ab_channel=WORK%26TRAVEL
MAV

Offline thomcro

• Veteran foruma
Sa jutuba
« Odgovori #9 u: 22.01.2025. - 19:07 »
... preporučujem pogledati, odabrao san tri muvija a cijela priča se svodi na pakistani manufakturu ili da se prevede na HR ... šta dete zna kulko je 5 tona  :haha:

muvisi

kanal
https://www.youtube.com/@Amazingmechanicalskills333/videos

Na kanalu ima još dosta zanimljivih uradaka, svakako preporučujem baciti okce