Pričao mi ja
Kapo, imali smo razgovor uživo dok je to pokušavao, da je pokretanje velike žute malo komplicirano i zeznuto. Usporedio je to sa poljskom MaSzynom. Ako ste to ikad probali onda znate o čemu se radi. Ja jesam probao pokrenuti jednu EU07 u MaSzyni i najdalje šta sam došao je da sam upalio svjetlo u upravljačnici

A veliku žutu, kako je tekao razgovor ... prvo je morao nać kamo se pali svjetlo u upravljačnici, pa naći prekidač od baterija, kad ga je našao oživio je pult i rekao je da ima zraka u rezervoaru tek toliko da more dignut pantograf ... šta je dalje bilo neznam jer smo prekinuli razgovor jer da je toliko za*ebano da nemože pričat i prčkat po gumbima.
Ja sam negdje ljetos bio gledao uživo na tviču jednu njegovu vožnju sa TRAXXom u TWR-u ... majko mila, to ko da voziš pravi vlak. Izašao ja par puta kamerrom van, dole na postolja, čovječe p to sve skače, drma, trese ... cvili ... gore pantograf hopsa sve u 16, ne samo gore dole nego se klati u sva 4 smjera. Pogled iz upravljačnice je pak priča za seb. Voziš i sic ide gore dole, ko u pravoj lokomotivi, na skretnicama te hiće levo desno. Moreš se dignuti sa sica, otvoriti vrata upravljačnice, uć u hodnik i otvoriti vrata lokomotive i skočiti dole i prešetavat se po peronu.
Svojedobno mi je pričao kad je tek kupio TWR i vozio neku merikanku da ju nije zakočio a izašao je van i odjednom ode lokomotiva

. Naravno, kroz par sekundi ga je izbacilo iz simulatora jer nije bilo tipkanja po budniku.