Autor Tema: Farming Simulator 15 - Općenito  (Posjeta: 714 vremena)

Offline Laurus97

• Administrator
  • Veteran foruma
Farming Simulator 15 - Općenito
« u: 30.04.2019. - 14:19 »
Imam jedno pitanje. Instalirao sam FS 15 i ubacio nekoliko modova u mod folder (par auta, kamiona i traktora), svi modovi su u zip fajlu i vidim ih kad kliknem na OPTIONS>MODS ali u igri ih nema i ne mogu ih kupiti, jer se ne pojave u shopu. Kako da ih dobijem da se pojave da ih mogu kupiti u shopu? Pod opcijom MODS ih mogu jedino obrisati jer nema tipke Aktiviraj nego samo BACK i DELETE.

Modovi kad se ubace u mod folder su automatski aktivni u FS-u.
Isto tako i meni nisu hrpe modova (mape i dodaci) radili u FS15. Kako sam prije par mjeseci prešao na FS17 isto mi se dešavalo, ali tek prije nešto više od par dana sam skužio gdje je problem - problem je u verziji! Postoji za FS nadogradnja iz verzije 1.1 ili 1.3 u verziju 3.1 ili 3.3. (ne znam sad točno), ali trebalo bi pogledati na stranicama za download modova i potražiti nadogradnje.

Postoji možda još jedna mogućnost, ali nisam još pokušavao. Možda u postavkama određenog moda se može namjestiti da radi i na starijim verzijama 1.1 recimo, a ne samo na 3.x verzijama. To tek treba isprobati.  :misli:

Nažalost nisam našao niti jedan domaći forum da se baš ljudi bave i razgovaraju nešto previše u Farmingu, ali zato na Fejsu ima hrpa grupa (i to domaćih) o Farmingu i tamo su redovito aktivni i razmijenjuju iskustva.

Željeznica je bolest ili ljubav,
od nje se ne može obraniti,
kada te jednom privuku željezničke tračnice,
od njih se više nikad ne možeš maknuti.
:pamet:

Offline Navcom

• Član foruma
  • **
« Odgovori #1 u: 30.04.2019. - 17:54 »
Ma za te modove samo piše da su za FS 15 ali ne piše da li verzija ima kakve veze sa time.

Offline Laurus97

• Administrator
  • Veteran foruma
« Odgovori #2 u: 30.04.2019. - 18:00 »
Ma za te modove samo piše da su za FS 15 ali ne piše da li verzija ima kakve veze sa time.

Probaj staviti nešto od ovoga: https://www.farmingmod.com/category/farming-simulator-2015-mods/updates/

Offline Navcom

• Član foruma
  • **
« Odgovori #3 u: 30.04.2019. - 20:50 »

Probaj staviti nešto od ovoga: https://www.farmingmod.com/category/farming-simulator-2015-mods/updates/

Ma nema veze, ionako sam odustao od njega. Bio me privukao zbog naših traktora i one mape Slavonja ali s obzirom da nisam uspio da mi modovi rade odustao sam od FS-a. Ipak ću se držati ETS 2 i ORTS-a, sa njima barem znam na čemu sam i nije komplicirano ubacivati dodatke kao u FS.

Offline Laurus97

• Administrator
  • Veteran foruma
« Odgovori #4 u: 01.05.2019. - 00:24 »
Predlažem FS 17, noviji je i ima puno više mogućnosti od 15ice.  :)

Ja čekam dok još malo padne cijena za FS 19 i dok se skupi modova pa onda ću kupit 19icu.  :tipka: