Imam jedno pitanje. Instalirao sam FS 15 i ubacio nekoliko modova u mod folder (par auta, kamiona i traktora), svi modovi su u zip fajlu i vidim ih kad kliknem na OPTIONS>MODS ali u igri ih nema i ne mogu ih kupiti, jer se ne pojave u shopu. Kako da ih dobijem da se pojave da ih mogu kupiti u shopu? Pod opcijom MODS ih mogu jedino obrisati jer nema tipke Aktiviraj nego samo BACK i DELETE.
Modovi kad se ubace u mod folder su automatski aktivni u FS-u.
Isto tako i meni nisu hrpe modova (mape i dodaci) radili u FS15. Kako sam prije par mjeseci prešao na FS17 isto mi se dešavalo, ali tek prije nešto više od par dana sam skužio gdje je problem - problem je u verziji! Postoji za FS nadogradnja iz verzije 1.1 ili 1.3 u verziju 3.1 ili 3.3. (ne znam sad točno), ali trebalo bi pogledati na stranicama za download modova i potražiti nadogradnje.
Postoji možda još jedna mogućnost, ali nisam još pokušavao. Možda u postavkama određenog moda se može namjestiti da radi i na starijim verzijama 1.1 recimo, a ne samo na 3.x verzijama. To tek treba isprobati. :misli:
Nažalost nisam našao niti jedan domaći forum da se baš ljudi bave i razgovaraju nešto previše u Farmingu, ali zato na Fejsu ima hrpa grupa (i to domaćih) o Farmingu i tamo su redovito aktivni i razmijenjuju iskustva.