S obzirom da mi kuća bila na resturaciji, a i još se radi, pa nisam mogao na komp 6 tjedana.
Tako od danas nastavljamo.
DB 189 sa Railion Eaos vagonima natovaren ugljenom.

I onda ja skužim da isključim pultnu traku sa F3 i sa F4 da ju vratim. Prvi screenshot bez pultne table (što znači i za ubuduče screenove da će svi bez pulta biti).

MRCE ES64 U2 Taurusi iznajmljeni novom osnovanom prijevozniku Teapot Railu koji su originalno osnovani kao kamionska špedicija u ETS2, u skorije vrijeme si i svoje vagone preuzimaju a šef firme sam ja

U kompoziciji su sve Zags cisterne amonijaka iz Švedske ne daleko od lučkog kolodvora Veddela (Hamburg Süd) za Mađarsku.

Iza Teapot Raila se pojavila i neobična ova kompozicija.
Uglavnom, za ove koji neznaju, to su vagoni od originalnog Railworka, dok je Electronic Arts pravio originalnu igru, dok kasnije od EA nije preuzeo TrainSimulator.com (kasnije Dovetail), i dobro ih se sjećam prije nekih 15 godina dok sam još bio klinjo koliko sam ih vozio
Svrha kompozicije?
Stari EA vagoni odoše u rezanje, stajali godinama, i na kraju njihova prodaja, i njihov popravak je bio neisplativ pa ih je DTG prodao u staro željezo jer danas u virtualnoj željeznici ima boljih vagona, bolje teksture, detalji i slično od ovih starih 'olupina'.

Prvi putnički vagon je služio za pratnju osoblja da nadgledaju jel sve šljaka na putu do rezališta.

Ostali putnički za otpad.

Shimmns-ttu i Samms također za otpad.

Nepoznati, Tds i Eanos također za pod brener.

Putnički, Shimmns-ttu, Sggmrs (pokvaren srednji dio)

Ostatak kompozicije je moderan, ovi idu na svoja odredišta

U skorije vrijeme još novijih kompozicija.