Autor Tema: Drotovska posla  (Posjeta: 915 vremena)

Offline thomcro

• Veteran foruma
Drotovska posla
« u: 21.09.2023. - 14:59 »
Danas sam svjedočio nečem neobičnom a vezano za čudno ponašanje drotova.

Situacija prva
Čekam bus na obali i primjetim da dolazi tahi i za njih presretač sa upaljenim svjetličima, izađe drot van i ... uto dođe bus i onda sam snimio ovo iz busa

... dok sam ulazio u bus uz presretač je stao normalni policijski auto ali više neznam što su radili jer je bus prošao.

Situacija druga
Odlazeći iz Kauflanda (bio sam u ljekarni) i vido sam da je jedan tahi skrenuo levo u garažu od Kuflanda i par sekundi kasnije vidim drotosku Škodu kako se polukružno okreće, sa upaljenim rotirkama i skreće ka Kuflandu. Što jebilo nemam pojma ali takva čudna aktivnost policije mi je zanimljiva jer su očito nekoga tražili kad se ovako pojačano kontroliraju tahisti

Offline thomcro

• Veteran foruma
Drotovska posla
« Odgovori #1 u: 06.10.2023. - 18:29 »
... bio san danas u centru i kod zgrade Transagenta, tamo kamo pruga napušta obalu i skreće na cestu, opazim crnu mečku kako stoji na prugi i obešenu ruku ...

Uto je bus stao na crveno i onda skužim o čem se dela jer sam opazio detalje: skužite da na haubi ima neku pizdariju (verovatno je to nekakov radar), iznad ruke, na konzoli, vide se nekakovi displeji i žiže i kad je bus skrenuo skužim kosmatog krkana kako se lepo zavalio i kopa nos (jasno, nisam se to usudio snimiti da ne pojuri za busom). Uglavnom, dela se o presretaču ali šta je tu kontrolirao ostati će tajna. Nije mu bilo pajde od ovoga šta je sjedio nutra, možda je otišao po marendu u obližnji Špar